Internet nincs, utas is csak alig. Legalább oda ülök, ahova szeretnék. Még az első két film is új, amit vetítenek. Persze utolsó film gyanánt leadják az Ugly Truth (Csúf igazság) c. egyszernézhető amerikai vígjátékot. Az alapötlete egyébként tetszik, de a kivitelezés hagy némi kivánni valót maga mögött. Az orangeways járatokon azonban erőszerettel vetítik (újíthatnának már a repertoáron).

Ezúttal csak fél órát pihenünk Pozsonyban, ami remek alkalmat ad arra, hogy cseh nyelvtudásom segítségével vásároljak egy kis elemózsiát a szlovák eladóktól.

És hogy milyen volt Budapest? Hamar hozzászoktam, hogy otthon vagyok. Sajnos nem sikerült mindent elintéznem, amit szerettem volna, főleg nem sikerült mindenkivel találkoznom. De nemsokára úgyis végleg is hazautazom. Addig bírjátok ki megismételhetetlenül szórakoztató társaságom nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://juzli.blog.hu/api/trackback/id/tr682024752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása